In this seminar, through exercises and techniques of modern dance in combination with African dances and rhythms (Mali, Senegal, Cap-Vert), we will deal with the anatomical structure and function of the body so that everyone discovers ways and construction possibilities friendly to its construction and nature.
Μελετάμε την αναπνοή, τη διάρθρωση του σκελετού, τη χαλάρωση των μυών. Μέσα από ρυθμικά μοτίβα και μικρές χορογραφίες εξασκούμαστε στο να ακούμε το σώμα μας και να το φροντίζουμε και συντονιζόμαστε με την αίσθηση ζωτικότητας που φυσικά ενυπάρχει στο σύστημά μας.
Ακόμα το γεγονός ότι η μουσική παίζεται ζωντανά σε συντονισμό και διάλογο με τον χορό, μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε από ένα ευρύ πεδίο διαθέσεων και καταστάσεων, από το σταδιακό ζέσταμα των αρθρώσεων, στην έντονη αεροβική κίνηση, την εκτόνωση και τέλος την χαλάρωση.

Μία εκπληκτική εμπειρία μέσα στο όμορφο περιβάλλον του Skiaxtro Eco Farm.

Το μάθημα απευθύνεται σε όλους ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι προηγούμενη εμπειρία με το χορό.

Φορέστε άνετα ρούχα και να έχετε μαζί σας και μία αλλαξιά γιατί μάλλον θα ιδρώσουμε!…. Νερό, κρύο τσάι κι ελαφριά κεράσματα θα μας έχει η οικοδέσποινα.

Διδάσκει η Βασιλική Τσαγκάρη

djembe: Βαγγέλης Δρακόπουλος

doun-doun: Πάρης Ποτάρης

Τιμή συμμετοχής: 15€ το άτομο. Θέσεις περιορισμένες. Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας επικοινωνήστε στο 6937840077.