Φτιάχνω κουκουβάγιες και μαθαίνω για αυτές!

Το ΚΕΠΠΑΖ (Κέντρο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής) σε συνεργασία με το οικολογικό αγρόκτημα Σκιάχτρο, διοργανώνουν ένα σεμινάριο-εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Στη διάρκεια του σεμιναρίου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τις δικές τους κουκουβάγιες με εύκολο και δημιουργικό τρόπο, να μάθουν χρήσιμα πράγματα για αυτές και να ρωτήσουν τους ειδικούς του ΚΕΠΠΑΖ όποια απορία έχουν για τα υπέροχα αυτά νυχτόβια πουλιά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών (ή και μικρότερα με τη βοήθεια του κηδεμόνα τους). Έχοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της εποχής, ενημερώνουμε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου (αποστάσεις, μέτρα προφύλαξης) για αυτό και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε με μήνυμα στη σελίδα του Σκιάχτρου ή στο τηλέφωνο 6937840077.

Τιμή ανά παιδί: 15€. Περιλαμβάνει όλα τα υλικά για τις κατασκευές που θα γίνουν και κεράσματα για γονείς και παιδιά. Επίσης οι συμμετέχοντες θα πάρουν κι από ένα περιοδικό που εξέδωσε το ΚΕΠΠΑΖ με ποικίλες κι ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα άγρια ζώα της περιοχής μας. Από το πόσο των 15€ τα 10€ θα προσφερθούν ως οικονομική ενίσχυση στο έργο του ΚΕΠΠΑΖ.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ώρα 11.30-13.30