Ο χώρος μας έχει φτιαχτεί με πολλή αγάπη, ψυχή και δημιουργικότητα ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες ήρεμες στιγμές κι όμορφες αναμνήσεις.

Οι επιλογές πολλές!

Εργαστήρι & Έκθεση Χειροποίητων Δημιουργιών

Το κτήμα Skiaxtro eco farm είναι πάνω απ’ όλα ένας χώρος δημιουργικής έκφρασης. Φτιάχνουμε πράγματα με τα χέρια μας, εκμεταλλευόμαστε όλα τα άχρηστα κι παραπεταμένα υλικά και τους ξαναδίνουμε ζωή.

Αν είστε λάτρεις της χειροτεχνίας ή αν αναζητάτε προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους, στο χώρο διοργανώνονται ανοιχτά ή ιδιωτικά σεμινάρια και προγράμματα ποικίλης θεματολογίας. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προγραμματισμένα σεμινάριά μας εδώ.

Χειροτεχνίες στο πιο ειδυλλιακό περιβάλλον!

 

Παίζοντας και δημιουργώντας…

 

Οικολογική Περιήγηση στο Αγρόκτημα

Από Μάιο μέχρι Οκτώβριο το κτήμα είναι ανοιχτό για επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ειδικά για οικογένειες με παιδιά και εφήβους, δημιουργήσαμε την εμπειρία Οικολογικής Περιήγησης που έχει σκοπό να σας φέρει σε επαφή με τα στοιχεία που απαρτίζουν το αγρόκτημα: οι ελιές, τα λαχανικά, τα βότανα, ο κήπος, τα ζώα.

Η Αλεξάνδρα αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει σε κάθε σημείο του αγροκτήματος, κάνοντας στάσεις μπροστά από κάθε στοιχείο όπου σας δίνει πληροφορίες για την ζωή, την φροντίδα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Ένας συνδυασμός παιχνιδιού, εμπειρίας και γνώσης.

Επιπλέον, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά με την κατασκευή χειροποίητων αντικειμένων.

Παιχνίδια με το Σκιάχτρο.

 

Γνωρίζουμε το κτήμα...

Φιλοξενία Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Ο χώρος και οι υπέροχες γωνιές που έχουν στηθεί σε όλο το κτήμα προσφέρονται ιδανικά για να φιλοξενηθούν εκδηλώσεις και δράσεις.

Πριβέ κρατήσεις, πάρτυ, ομιλίες, παρουσιάσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα κι ό,τι άλλο συνάδει στην αύρα του χώρου.

Για ιδιαίτερες περιστάσεις…

 

Για μοναδικές περιστάσεις…

 

Ενοικίαση Πλατφόρμας Γιόγκα – Yoga Retreats

Απολαύστε την πλατφόρμα με προδιαγραφές άσκησης γιόγκα, διαστάσεων 6 X 12 μέτρων, χωρητικότητας 20 ατόμων. Πλούσια σκιά από τα δέντρα, ησυχία, γαλήνιο περιβάλλον…

Οι επισκέπτες της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να νοικιάσουν για λίγες ώρες την πλατφόρμα γιόγκα και να απολαύσουν το ιδιαίτερο συναίσθημα εξάσκησης γιόγκα και διαλογισμού στη φύση.

Η ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και οι ειδικές μας παροχές καθιστούν το Skiaxtro eco farm προορισμό yoga retreats. Οι δάσκαλοι γιόγκα, γυμναστήρια, τουριστικά γραφεία είναι ευπρόσδεκτοι να οργανώσουν yoga retreats στο κτήμα, για λίγες ή και πολλές διανυκτερεύσεις.

Σας παρέχουμε διαμονή στις 2 υπέροχες σκηνές tentipis.

Γιόγκα στη φύση.

 

Μια μοναδική εμπειρία.

 

 Στήνουμε το σκηνικό που ονειρεύεστε.

 

Τρεις αιώρες σας περιμένουν στο χώρο για απολαυστικό ύπνο!

Χαλαρώνουμε παίζοντας.

 

Εκεί που τα παραμύθια αποκτούν άλλη διάσταση…

 

 

Χειροποίητα παρτέρια με εποχιακά φρούτα και λαχανικά.

 

Κι όταν πέφτει η νύχτα απολαύστε τα χρώματα, τους ήχους και τ’ αρώματα…

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο σλάιντ που ακολουθεί: