Στη γκαλερί μπορείτε να βρείτε ιδέες για να διακοσμήσετε το χώρο σας με μοναδικές και ιδιαίτερες δημιουργίες. Βασικό υλικό τα αλίκτυπα ξύλα και η παρασυρμένη ξυλεία, ή αλλιώς, τα θαλασσόξυλα και οι ξεβρασμένες σανίδες της παραλίας. Τα ξύλα αυτά πλαισιωμένα από βότσαλα, σχοινιά, μέταλλα, χάντρες, υφάσματα, τσουβάλια, βίδες και ό,τι άλλο κατεβάσει η φαντασία, παίρνουν μορφή και γίνονται καράβια για να διακοσμήσουμε τους τοίχους μας, κάδρα με παραστάσεις, πορτατίφ για ατμοσφαιρικό φωτισμό, ρολόγια επιτοίχια, καθρέπτες, επιτραπέζια διακοσμητικά...

Στην γκαλερί, ό,τι φαίνεται με την ένδειξη “Διαθέσιμο” σημαίνει ότι είναι προς πώληση. Για να μπορέσετε να κάνετε την αγορά σε καποιο προιόν διακόσμησης, θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία.

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το χώρο σας με κάτι μοναδικά όμορφο και πρωτότυπο ή να χαρίσετε ένα ιδιαίτερο δώρο σε κάποιο σημαντικό σας πρόσωπο, μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε τη δημιουργία που φαντάζεστε. Μπορείτε να διαλέξετε υλικά, χρώματα, μεγέθη, να πάρετε ιδέες από τις φωτογραφίες της γκαλερί και να περιγράψετε το αντικείμενο. Θα ενημερωθείτε απο εμάς για τα διαθέσιμα υλικά (μοναδικό το κάθε ξύλο, αδύνατη η πιστή αναπαραγωγή εξού και η μοναδικότητα), τον απαιτούμενο χρόνο και το κόστος. Στην συνέχεια προχωράμε στην κατασκευή.